Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
irenka administrator
|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 16:18 Temat postu: Spotkanie wymiankowo-organizacyjne |
|
|
Dorota rzuciła hasło, cobyśmy się spotkały celem wymiany szmatek na poduszki milickie. Jestem za, choć problem z dojazdem.
Proponuję jednak spotkanko domowe, bo nie w każdej kawiarni lubią, kiedy ktoś im szmaty rozkłada, zamiast delektować się kawą .
Oczywiście proponuję Ząbkowice, bo ja mam największe mieszkanie . |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 16:18 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
dorota mistrz
|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 19:20 Temat postu: |
|
|
Mi to pasuje, dojazd szynobusem mam korzystny.
Ale zdaje sobie sprawę, że inni mają trudniej z dojazdem do Irenki.
Gdzie każecie tam dojadę. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gosia mistrz
|
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 17:42 Temat postu: |
|
|
Hmmm... myślałam o Wrocku, bo do Wrocka bliżej... trzeba będzie popatrzeć w rozkłady jazdy... do Ząbkowic pewnie też jest trochę autobusów.
A na kiedy możnaby to spotkanie zaplanować, co proponujecie? |
|
Powrót do góry |
|
|
irenka administrator
|
Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 18:14 Temat postu: |
|
|
Z Wrocka są autobusy prawie co godzinę. Mi pasuje każdy weekend, za wyjątkiem 18-19 września i potem 16-17 października.
A we Wrocławiu to jakby nie bardzo mamy gdzie się spotkać, bo jeśli planujemy rozłożyć się ze szmatkami to wg mnie kawiarnia raczej odpada. |
|
Powrót do góry |
|
|
Danuti43 gaduła
|
Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 18:53 Temat postu: |
|
|
Może cudem by sie udało i mi dojechać ? Zobaczymy, a przyjmiecie |
|
Powrót do góry |
|
|
Gosia mistrz
|
Wysłany: Wto Wrz 14, 2010 20:12 Temat postu: |
|
|
Słuchajcie, Koleżanki, ja bym jednak obstawała przy tym Wrocławiu. Do Wrocławia chyba jednak najłatwiej dojechać.
Rozmawiałam ze swoim Szefem, i mam oficjalną zgodę na to, żebyśmy urządziły spotkanie w którąś z sobót w naszej instytutowej bibliotece. Od października będzie ona pracować także w soboty. Biblioteka nie jest duża, ale jest w niej sala, czytalnia, w której stoi wielki stół z krzesłami dookoła, w tej sali odbywają się też zajęcia (ale nie w soboty). Jest kuchenka z możliwością uszykowania herbaty albo kawy(własnej), są kubki i talerzyki. Oczywiście sanitariaty też są.
Gdybyśmy bardzo chciałay, to nawet można z maszynami do szycia przyjechać (jednak musiałybyśmy potem pozbierać nitki i ścinki z podłogi), ale na początek może z tych maszyn zrezygnujemy.
Placówka mieści się w centrum miasta, na rogu ulic Kuźniczej i Uniwersyteckiej, naprzeciwko najnowszego budynku prawa. Połączenie z dworcem jest takie sobie - trzeba kawałek i od tramwaju, i do tramwaju dojść, ale mogłybyśmy siedzieć tam kilka godzin i nikt by się nas nie czepiał, wypić herbaty, nawet zjeść jakieś własne kanapki czy ciastka. Szef nawet zaproponował, że w wybraną sobotę można zamknąć czytelnię dla czytelników, z tym, ze nie jestem pewna, czy to potrzebne: zanim studenci się przyzwyczają do tego, że w soboty czynne, minie chyba jakiś czas.
Napiszcie, co myślicie o takiej możliwości. Oczywiście nie ma obowiązku, żeby właśnie tam się spotkać, ale miejsce wydaje mi się dobre. |
|
Powrót do góry |
|
|
irenka administrator
|
Wysłany: Sro Wrz 15, 2010 06:10 Temat postu: |
|
|
O widzisz, pomysł nie jest zły. Bardzo nie nabrudzimy . Mi nie podobał się pomysł z kawiarnią, bo wiadomo, że w kawiarni niechętnie patrzą na gości co mało zamawiają, a długo siedzą.
Jestem za, jak najbardziej. |
|
Powrót do góry |
|
|
dorota mistrz
|
Wysłany: Sro Wrz 15, 2010 13:26 Temat postu: |
|
|
Ja też się zgadzam.
Pozostaje kwestia terminu. Ja mam zajete 2 październik a potem wsio wolne.
Co do odległości od dworca: to niedaleko za Rynkiem i chyba piechotką można dojść. Zabłądzić też nie ma jak bo cały czas idzie sie prosto. |
|
Powrót do góry |
|
|
Danuti43 gaduła
|
Wysłany: Sro Wrz 15, 2010 19:16 Temat postu: |
|
|
Ciekawy pomysł może dokuśtykam ,a w szmatach już szukam. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gosia mistrz
|
Wysłany: Sro Wrz 15, 2010 19:53 Temat postu: |
|
|
No to czekam, aż padnie konkretny termin i "zaklepię" go; mnie pasują wszystkie, bo nie planuję żadnych innych "imprez".
Czy ktoś ma kontakt z Sabiną? Może i ona by się zmobilizowała, jeśli ją zawiadomić.
Co do Elory, to chyba trochę za stare dla niej jesteśmy, pewnie ma krąg znajmych w wieku bliższym swojemu... |
|
Powrót do góry |
|
|
irenka administrator
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 18:09 Temat postu: |
|
|
Proponuję 2 weekend października tj.9X lub następny - 16X |
|
Powrót do góry |
|
|
dorota mistrz
|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 15:17 Temat postu: |
|
|
KOBIETY!!! Pobudka!!!
To ja stawiam na 16.X bo mi się 9.X zagospodarował wyjazdowo. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gosia mistrz
|
Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 08:50 Temat postu: |
|
|
Popieram 16.10. Przyjmuję wstępnie, że ten termin jest "zaklepany", bo trzem osobom pasuje.
Proszę, spróbujmy się dopasować do tego terminu. Proszę dajcie znać, kto jeszcze mógłby przyjechać. |
|
Powrót do góry |
|
|
kankanka mistrz
|
Wysłany: Pon Wrz 27, 2010 19:03 Temat postu: |
|
|
Ja jeszcze nie wiem, ale przyjmuję do wiadomości |
|
Powrót do góry |
|
|
Danuti43 gaduła
|
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 17:43 Temat postu: |
|
|
16.10 przyjmuję do wiadomości ale wracam do pracy i nie wiem jak to będzie z sobotami. Jeśli będzie wolne to postaram się przyjechać. Rozumiem że Wrocław i ta biblioteka ?
Buziaki |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 17:43 Temat postu: |
|
|
|
|