|
Dla innych i dla siebie patchworki szyte ku radości naszej i innych
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kankanka mistrz

|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 16:35 Temat postu: Dzieci dostały kołderki |
|
|
Po naszym spotkaniu, kiedy to zapomniałam poduszek ofiarowanych mi przed Dorotkę i kiedy czekałam parę dni na kołderkę od Agaty wraz z zapomnianym pakunkiem - szybko skończyłam pikować swoją dużą kołdrę i z hafcików uszyłam dodatkowo kilka poduszek.
Kołderka wyszła duża, ma wymiary normalnej kołdry do spania. Hafty na nią dostałam od Krzyśka z Warszawy a materiał z kotkami przyleciał ze Szkocji od naszej Madzi.
tył podarowała Ewcia:
Podusie powstały z haftów Madzi i jednego mojego:
Tyły też niektóre i szmatki na przody to zapasy Doroty między innymi:
A tu są piękne poduszki Doroty z jej haftami oraz haftem Hani:
 _________________ A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 16:35 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kankanka mistrz

|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 17:09 Temat postu: |
|
|
Jeszcze dodam, że w podziękowaniu dostałam wielkiego bialego kota! Z niebieskimi oczami i rózową kokardką! Mam sobie przypominać o dzieciach i ich radości!
Ja Wam składam wielkie podziękowania za pomoc! Za siłę do życia! I za to, że jesteście!
Nasza kochana Irenka chciała załadować tu wszystkie zdjęcia poduszek uszytych dla dzieci z DMD, ale myślę, że nie ma sensu. Część była szyta z innymi osobami, część moja sama, część z Wami. Szkoda czasu na opisy, a bez nich byłoby to zawłaszczanie dziełem. Zdjęcia z opisami są na multiply, linka już podawałam, ale przez wrodzoną skromność podam jeszcze raz:
http://kankanka.multiply.com/photos/album/4/4 _________________ A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 17:09 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |