Forum Dla innych i dla siebie Strona Główna Dla innych i dla siebie
patchworki szyte ku radości naszej i innych

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dzieci dostały kołderki

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla innych i dla siebie Strona Główna -> DOM MAŁEGO DZIECKA we Wrocławiu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kankanka
mistrz
mistrz

PostWysłany: Sro Kwi 01, 2009 16:35    Temat postu: Dzieci dostały kołderki Odpowiedz z cytatem

Po naszym spotkaniu, kiedy to zapomniałam poduszek ofiarowanych mi przed Dorotkę i kiedy czekałam parę dni na kołderkę od Agaty wraz z zapomnianym pakunkiem - szybko skończyłam pikować swoją dużą kołdrę i z hafcików uszyłam dodatkowo kilka poduszek.
Kołderka wyszła duża, ma wymiary normalnej kołdry do spania. Hafty na nią dostałam od Krzyśka z Warszawy a materiał z kotkami przyleciał ze Szkocji od naszej Madzi.

tył podarowała Ewcia:

Podusie powstały z haftów Madzi i jednego mojego:

Tyły też niektóre i szmatki na przody to zapasy Doroty między innymi:

A tu są piękne poduszki Doroty z jej haftami oraz haftem Hani:

Reklama

Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 16:35    Temat postu:

Powrót do góry
kankanka
mistrz
mistrz

PostWysłany: Sro Kwi 01, 2009 17:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeszcze dodam, że w podziękowaniu dostałam wielkiego bialego kota! Z niebieskimi oczami i rózową kokardką! Mam sobie przypominać o dzieciach i ich radości!

Ja Wam składam wielkie podziękowania za pomoc! Za siłę do życia! I za to, że jesteście!

Nasza kochana Irenka chciała załadować tu wszystkie zdjęcia poduszek uszytych dla dzieci z DMD, ale myślę, że nie ma sensu. Część była szyta z innymi osobami, część moja sama, część z Wami. Szkoda czasu na opisy, a bez nich byłoby to zawłaszczanie dziełem. Zdjęcia z opisami są na multiply, linka już podawałam, ale przez wrodzoną skromność podam jeszcze raz:
http://kankanka.multiply.com/photos/album/4/4
Reklama

Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 17:09    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dla innych i dla siebie Strona Główna -> DOM MAŁEGO DZIECKA we Wrocławiu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: